De leukste prints voor jongens zwemshorts voor de zomer

jongens zwemshorts

Rennen over het strand bij tropische temperaturen, dat wil je natuurlijk wel kunnen doen, samen met jou stoere bink in die kekke zwemshort! Oh maar wat zeggen we nu? We hebben namelijk nog geen kekke zwemshort gescoord voor die stoere bink. Grote kans dat die zwemshort van vorig jaar niet meer past, want kinderen groeien namelijk als kool. Grijp daarom meteen je kans en scoor een kekke zwemshort met een trendy printje voor je stoere bink. Want prints, in allerlei soorten, dat is de trend op het gebied van jongens zwemshorts op dit moment!

 Niet vies van een panterprintje

Niet alleen voor meisjes is een panterprintje leuk, maar ook voor jongens! Beeld je jezelf nou eens in een pikzwarte zwembroek met een geel panterprintje, dat is toch megastoer?

jongens zwemshorts

 Een hele beestenboel

Er bestaan natuurlijk enorm veel meer dierenprintjes zoals een panterprintje. Denk maar eens aan koele zebrastrepen of wat dacht je van een tijgerprint? Kortom, allemaal opties en allemaal kei stoer!

 Spacend de zomer in

Een andere trend op het gebied van zomershorts is galaxy. En nee, we hebben het hier niet over ruimteschepen of raketten op de zwembroek, maar over felle neon kleuren in combinatie met gekleurde “spetters”. Dit bootst namelijk ook wel de melkweg na, vandaar de naam “galaxy”. Met een galaxy zwemshort kun je niet de mist in gaan!

 Grappig, maar zo zoetsappig

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grappig printje voor jouw stoere bink. Denk bijvoorbeeld aan pastel kleurige zwembroek (een andere trend op het gebied van mode) in combinatie met felgekleurde papegaaien, of wat dacht je van een groene zwemshort met rode appel? Super leuk toch? In ieder geval wint je ventje zo wel de originaliteitsprijs.

 Fake it, till you make it

Een andere trend op het gebied van zwemshorts, zijn de zwemshorts die de “denim print” hebben. Dit zijn zwemshorts die eruit zien als een korte spijkerbroek, maar gemaakt zijn van zwemstof. Zo is deze zwemshort ideaal, wanneer je geen ruimte hebt om voor je ventje een zwembroek mee te nemen, hij draagt hem immers toch al.

 Alles op een rijtje

Je kunt dus eindeloos variëren in zwemshorts met prints. Er is vast wel een trend in de wereld van jongens zwemshorts, die bij jouw ventje past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *