Mannen kopen steeds vaker sieraden. Iets wat vroeger niet echt gebruikelijk was. Maar we zijn nu een bepaald punt over waarin mannen ook steeds meer Unisex kleding of andere mode items dragen. En waarom ook niet? Veel sieraden zijn stoer genoeg voor mannen en sexy genoeg voor vrouwen. En uiteraard zijn sommige sieraden speciaal gemaakt voor de man. Ben je benieuwd welke merken nu het meest favoriet zijn onder de man? Lees dan gerust eventjes door!

Fossil

Het horlogemerk dat het meest verkocht wordt voor mannen, ongeacht of het nu feestmaanden zijn of niet, is het merk Fossil. Dit merk is qua prijs kwaliteit verhouding ontzettend goed. Daarnaast staat dit merk voor modieuze modellen voor mannen en vrouwen. Je kan dit merk vaak kopen bij de Bijenkorf of de afzonderlijke winkels van Fossil zelf. Als je dus op zoek bent naar een leuk sieraad cadeau voor je man of vriend dan moet je hier zijn!

Buddha to Buddha

Als we het over een merk hebben dat de afgelopen jaren flink in opkomst is gekomen dan hebben we het over Buddha to Buddha. Ongekend populair maar er hangt een flink prijskaartje aan. Zo zie je ook dat de een hier lang voor moet sparen en de ander het gebruikt om mee te showen. Van armbanden tot ringen, Buddha to Buddha heeft het allemaal. Als je voor je man mooi zilverwaar wilt kopen dan is dit je kans!

Seiko

De horloges van Seiko zijn geƫindigd op nummer 3 in dit lijstje. De horloges van Seiko worden al jarenlang goed een veelvuldig verkocht aan modieuze mannen in Nederland. Dit merk staat echt garant voor een geweldige kwaliteit en is hiermee zeker geen miskoop. Verdiep je eens in de mogelijkheden van Seiko en laat je verrassen door een juwelier bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *