Poloshirts zijn zeer geschikt om te dragen als vrijetijdskleding en kunnen op de warmere dagen ook goed gedragen worden op kantoor. Bij poloshirts draag je natuurlijk geen stropdas. Poloshirts kun je over of in de broek dragen. In Nederland worden de poloshirts vooral over de broek gedragen. De poloshirts zijn te verkrijgen in de vele maten. Ook kun je kiezen of je wel of niet een borstzak op je poloshirt wilt hebben. Tegenwoordig zijn er zoveel poloshirts als basics te dragen. Poloshirts met print, pastelkleuren, korte mouwen of lange mouwen. Je hebt dus volop keus. Dat is maar goed ook, want nu kun je zo veel leuke outfits samenstellen die er leuk uit zien én comfortabel zijn. Dit zijn leuke outfits voor nu en in de winter en straks weer in het voorjaar.

Poloshirts mee op vakantie

Poloshirts zijn ideaal om mee te nemen als je op vakantie gaat. Juist omdat de poloshirts zo veelzijdig te combineren zijn, kan je ze dragen naar veel verschillende gelegenheden. Het maakt eigenlijk niet uit of je een museum gaat bezoeken, over een lokale markt struint of ergens een heerlijk hapje gaat eten, poloshirts kunnen altijd. Ook als je op je gemakje naar het strand wandelt in een poloshirt met short en flip-flops val je niet op omdat je raar gekleed  bent.

Materiaal van een polo

De poloshirts worden gemaakt van katoen, de meeste van 100% katoen. Veel van de polo’s zijn gemaakt van katoen in een piqué weving, een fijn structuurtje dat we eigenlijk altijd verbinden aan poloshirts. Er zijn natuurlijk ook poloshirts in een andere weving, maar of het nu gaat om een katoenen piqué of tricot, een poloshirt draagt gewoon heerlijk. Het rekt fijn mee zonder dat het meteen een heel strak elastisch kledingstuk is. Er zijn natuurlijk wel strakke varianten, maar dat heeft dan meer met de pasvorm te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *