Hoeden van Hatland zijn kwaliteit en comfort. Wind, regen en kou trotseer je met om het even welk model uit de collectie Hatland hoeden. Of je nu een geklede hoed, een vissershoedje of een sportieve hoed zoekt, bij Hatland vind je ze. Zowel voor dames als voor heren is er een groot aanbod aan stijlvolle hoeden van hoge kwaliteit.

Eigen ervaring is de beste leerschool

Sinds Robert Ruesink zijn bedrijf opstartte in Zwolle, probeert hij zijn eigen hoeden in praktijk uit. Dit is volgens de zaakvoerder en de ontwerpers de beste manier om zichzelf steeds te verbeteren. Details worden uitgewerkt en vervolgens in praktijk getest. Ontwerpen en kleuren worden nauwkeurig en kritisch bekeken. Uiteindelijk komt men tot een bepaalde hoed die aan alle criteria voldoet. Hatland hoeden zijn bijgevolg niet alleen mooi of niet alleen kwaliteitsvol. Ze hebben beide in zich. Hoewel de hoeden van Hatland de mode volgen, zijn ze anderzijds ook tijdloos. Zo kun je heel wat jaren van je aankoop genieten.

Voor elke dag een hoed

Hatland hoeden bestaan in diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan een stro hoed met een zomerse uitstraling. Of ga je voor een stoere leren hoed die bij je leren handtas of jas past? Een stoffen of wollen hoed, een vissershoedje of baseball cap… je vindt het bij Hatland. Een hoed geeft aan je outfit een chique uitstraling. Net zoals je mooie schoenen of een sjaal koopt, kies je ook voor een hoed die volledig bij jouw stijl past. Hatland biedt hoeden aan voor de zomer en de winter. Ook voor de tussenseizoenen vind je het gepaste hoofddeksel. Als je een echte hoedenliefhebber bent, hoef je geen enkele dag zonder hoed buiten te komen. Hatland hoeden vind je in diverse kleuren. Wil je een discrete kleur zoals grijs, bruin of beige? Of ga je liever voor een hippe tint zoals rood, blauw of groen? Met een hoed maak je een statement. Is het overdreven als we zeggen: ‘Zeg me welke hoed je draagt en ik zeg je wie je bent’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *