Het einde van het jaar nadert. Dit wil ook zeggen dat modeontwerpers en andere mensen in de industrie al weer bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe trends voor het nieuwe jaar. Veel trends van afgelopen jaren zullen blijven, maar er zullen ook trends bijkomen waar mensen nog niet zo bekend mee zijn. Daarom vertellen wij je graag in dit artikel welke trends je komend jaar kunt verwachten!

Neo-bourgeois

Een trend die we vroeger al veel zagen, die nu weer terugkomt, is die van neo-bourgeois. Dit is een trend wat vooral heel retro is met de kleuren en het patroontje. Je ziet vooral veel blazers, rokken en pantalons met ruitjes en bruine kleuren. Dit is perfect te combineren met andere kledingstukken én de trend zal niet snel verdwijnen.

Hoodies

Deze trend begon afgelopen jaar al en zal komend jaar ook nog doorzetten, namelijk het dragen van hoodies. Vroeger werd dit vooral veel geassocieerd met de skaterlook, maar tegenwoordig draagt iedereen het. Mannen en vrouwen van jong tot oud. Het leuke aan hoodies is dat je dit kan combineren met meerdere kledingstijlen. Zo kun je de look heel stoer houden, door de hoodie te dragen met een spijkerbroek en sneakers. Maar je kunt ook een hoodie bedrukken met leuke printjes en kleurtjes, waardoor het juist ook heel elegant en vrouwelijk kan worden.

Bloemenprintjes

Het komende jaar zullen ook de bloemenprintjes veel te zien zijn. Dit kan op elk kledingstuk zijn, zoals jurkjes, blouses, sjaaltjes of rokken. Het kan allemaal! Het soort bloemen loopt ook uiteen. Winterbloemen zijn erg populair. Dit zijn bloemen met niet al te felle kleuren. Zo blijft de look erg subtiel. Wil je wel opvallen? Dan zijn er natuurlijk ook fellere printjes met bloemen te vinden. Dit maakt de outfit ook erg elegant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *