Of eigenlijk zijn Veja dames en Veja heren sneakers bijzonder én mooi. Zowel de dames- als de herensneakers zijn allemaal voorzien van een zeer herkenbare V aan de zijkant van de schoen. Deze schoenen zijn dus niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens echt bijzonder. De ontwerpers van Veja dames en herensneakers zijn namelijk zeer begaan met het milieu en ook met de werkomstandigheden van de mensen die de schoenen in elkaar zetten. Deze schoenen worden alleen gemaakt van de beste materialen en in elkaar gezet door mensen die werken onder goede werkomstandigheden. Maar hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?

Veja dames en herensneakers zijn gemaakt met oog op de toekomst

En dan bedoel ik dus niet dat ze er enorm futuristisch uitzien, nee. Ik bedoel dat Veja dames en herensneakers gemaakt worden met materialen die bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van biologisch katoen, van milieuvriendelijk geoogste wilde rubber en van plantaardig gelooid leer. Er is zelfs al een Veja dames en herensneaker beschikbaar die compleet vegan is. Dat is natuurlijk goed nieuws. De ontwerpers hebben het complete productieproces uit elkaar gerafeld en, daar waar mogelijk en noodzakelijk, veranderingen aangebracht. Dit heeft dus geresulteerd in deze prachtige schoenen!

De werkomstandigheden verbeterd

We weten allemaal dat de werkomstandigheden van mensen in schoenenfabrieken nu niet direct in de top 10 staan van goede werkomstandigheden. Toch kan het wel goed gaan. In de fabriek waar Veja dames en herensneakers worden gemaakt, wordt extra goed gelet op de werkomstandigheden van de arbeiders. Zij krijgen een goed loon en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Ook zo dragen de ontwerpers hun steentje bij.

Waarom zou je kiezen voor dit merk?

Natuurlijk al om alle redenen die ik hierboven heb genoemd. Maar er is nog meer. Deze schoenen zijn, anders dan je zou verwachten, helemaal niet duur. Oké, het zijn designerschoenen, maar dan nog. Alle schoenen zijn zeer stylish en te combineren met gewoon een jeans, maar ook met een korte broek of een jurk. Je doet jaren met deze schoenen en je hebt eigenlijk maar één paar nodig. Wil je de diverse opties op het gebied van Veja dames en herensneakers eens in het echt zien? Ga dan naar een van de vestigingen van Van Arendonk. Hier kunnen ze je nog meer over dit schitterende merk vertellen dan ik al heb gedaan. Heb je al een paar en wil je er nog een paar bij? Dan kun je deze gewoon online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *